مردم آمریکا با انتقال سفارت و خروج ترامپ از برجام مخالف هستند

استاد سابق مطالعات اسلامی دانشگاه ویسکانسین در نشست خبری «کنفرانس بین المللی افق نو» که به همت شبکه جوانان رضوی در اصفهان برگزار شد، گفت: رسانه های آمریکا توسط صهیونیست ها اداره می شود اما دولت آمریکا به خاطر این انتقال سفارت هیچ پشتیبانی ندارد و همه آمریکایی ها این حرکت را بد می دانند و پشتیبانی نمی کنند.

 

 

کوین برت، استاد سابق مطالعات اسلامی و عربی دانشگاه ویسکانسین آمریکا، در خصوص نظر مردم آمریکا در رابطه با انتقال سفارت این کشور به قدس گفت: دیدگاه مردم بر این است که با توجه به اینکه رسانه های آمریکا توسط رژیم صهیونیستی هدایت می شود، انعکاس این واقعه، تبلیغات گسترده برای رژیم صهیونیستی است. بنابراین اقدام ترامپ در انتقال سفارت پشتوانه مردمی ندارد و مردم آمریکا حامی دولت در اعمال این سیاست نیستند و این اقدام را شرم آور می دانند.

برت ادامه داد: من فکر می کنم مردم آمریکا با خروج ترامپ از برجام هم مخالف هستند همچنان که ترامپ  نیز می داند، مردم آمریکا  جنگ علیه عراق را به عنوان یک تجربه بد قلمداد می کنند و معتقدند آمریکا نباید در منطقه غرب آسیا وارد جنگ دیگری بشود.

استاد سابق مطالعات اسلامی و عربی دانشگاه ویسکانسین در خصوص آشنایی مردم آمریکا با فلسطین گفت: بیشتر مردم در مورد فلسطین می دانند، ولی دولتمردان مایل هستند اطلاعات مردم در خصوص فلسطین محدود باشد. دانشجویان دانشگاه‌ها با فلسطین آشنایی دارند و به همین دلیل، تظاهرات علیه صهیونیسم انجام می دهند. ما در دانشگاه های مختلف آمریکا نیاز به اطلاع رسانی داریم، جوانان آمریکا هیچ اعتمادی به رسانه ها ندارند و سعی می کنند به آن توجه نکنند.

مذاکره با رژیم صهیونیستی نتیجه ای معکوس می دهد

«جیکوب کوهن» نویسنده یهودی از فرانسه نیز در رابطه با انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس، گفت: باید قبل از ورود به بحث مشخص کنیم آیا رژیم صهیونیستی مشروعیت دارد؟ رژیمی که بدون جنگ، نژادپرستی و سلطه  نمی تواند وجود داشته باشد. می توانیم ثابت کنیم که هر گونه بحث و مذاکره با رژیم صهیونیستی مفهومی ندارد و نتیجه ای معکوس می دهد. از بیست و پنج سال پیش که توافقی صورت گرفته تا کنون هیچ راه حلی برای حل مشکل فلسطین وجود نداشته است.

غربیها مردم خاورمیانه را به یک چشم می بینند

حفصه قاره مصطفی، تحلیلگیر ارشد مسائل داخلی انگلستان و خاورمیانه،  در خصوص برنامه های رژیم صهیونیستی گفت: مسئله فلسطین دو گرفتاری به همراه دارد، نخست تبلیغات منفی اسرائیل برای مشروعیت بخشیدن به خود است و دوم بحث اسلام هراسی است که این رژیم ترویج می دهد. بهره گیری از مسلمان بودن گروه های تروریستی مانند داعش، باعث می شود تا جنگ و نبرد این رژیم علیه مسلمانان  توجیه پیدا کند. تبلیغات در آمریکا و غرب باعث شده، افکار مردم کشورهای غربی به سمتی برود که همه مردم غرب آسیا را به یک چشم ببینند و تمیزی بین اعضای گروه هایی مانند داعش و دیگران قائل نشوند.

 

یهودیان کشورهای مسلمان شرایط بهتری دارند

کوهن به عنوان یک یهودی ساکن خارج از کشور در خصوص زندگی هم دینان خود در ایران گفت: من در مراکش به دنیا آمدم، در آن زمان ۴۰۰ هزار یهودی در مراکش و حدود یک میلیون یهودی در خاورمیانه زندگی می کردند. در بررسی تاریخی می توان گفت همواره یهودیانی که در کشورهای مسلمان زندگی می کردند از شرایط بهتری نسبت به کشورهای دیگر برخوردار بوده اند.

این نویسنده یهودی اضافه کرد: از زمان تاسیس موساد، یکی از سیاست های آن، حضور در کشورهای مختلف و انجام ماموریت هایی بوده که ناامنی را برای یهودیان آن کشور ایجاد کند و البته در اجرای این ماموریت موفق بوده و توانسته اکثریت یهودیان را از کشورهای مسلمان کوچ دهد. تنها در ایران است که یهودیان در یک کشور مسلمان احساس امنیت می کنند و به سکونت خود ادامه می دهند.

اروپایی ها منفعت مالی ناشی از همکاری با ایران را می خواهند

تحلیلگر ارشد مسائل داخلی انگلستان و خاورمیانه در ارزیابی ادامه برجام با طرفین اروپایی گفت: اروپایی ها، ایران را دوست ندارند، ولی منفعت مالی ناشی از همکاری با ایران را می خواهند. نباید فراموش کرد تمام شرکت های اروپایی با بانکهای آمریکایی کار می کنند و تحریم ها به نحوی است که در صورت مشاهده پولی با منشا ایرانی، آن حساب بلوکه می شود. پس انجام مبادلات اقتصادی و مالی با ایران بسیار سخت است.

قاره مصطفی در خصوص سخنان ترزا می مبنی بر سعی در حفظ برجام گفت: دولت انگلستان خواهان ادامه فعالیت‌های اقتصادی و در حال مذاکره است تا به نحوی بتواند برجام را حفظ کند. از طرفی شرکت‌های تجاری حاضر به ریسک نیستند، حتی در صورت ادامه برجام نیز بسیاری از شرکت‌های اروپایی حاضر نیستند به دلیل تبلیغات سوئی که در رابطه با ایران شده است، به همکاری خود ادامه دهند.

 

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
نظرات بسته شده است.