مجری برنامه تلویزیونی جیوهگی: تحصیلات شعور نمیآورد و مدرسه، دانشگاه و نظام آموزشی فقط اطلاعات را به سمت ما پرتاب میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی موسسه جوانان آستان قدس رضوی، میلاد دخانچی در جمع هشتمین دوره نخبگانی هفت روز در بهشت گفت: تحصیلات لزوما در کلاس درس اتفاق نمیافتد، تحصیلات شعور نمیآورد و مدرسه، دانشگاه و نظام آموزشی فقط اطلاعات را به سمت ما پرتاب میکنند.
دخانچی تصریح کرد: اگر از نظام آموزشی انتظار داشته باشیم که شما را آدم باشعورتری کند، غلط است.
وی خاطرنشان کرد: تحصیلات فرایند مسلط شدن به تکنیکهای مواجه با جهان بیرون است که میتواند از طریق فیلم، کتاب و غیره باشد. نگاه کردن به تجربیات دیگران و حتی تجربه روزمره میتواند نوعی تحصیلات باشد.
دخانچی گفت : فرایند تحصیلات در کتاب و آموزش و پرورش و پشت نیمکتهای دانشگاه نیست؛ دانشگاه توهم تولید علم زیادی دارد پس مقهور کلاس و دفتر و استاد نباشید و از تجربیات روزمره زندگیتان تحصیل کنید.
وی با بیان اینکه نحوه خاص پردازش اطلاعات مهم است، گفت: سواد رسانهای توانایی تسلط بر یک متن است؛ چه فیلم باشد،چه کتاب باشد و چه متن.
مجری و تهیه کننده تلویزیون افزود: درک درست از زندگی همان چیزیست که میتواند ما را موفق کند پس از تجربیات لحظهای برای تعمیق و پیشرفت خود استفاده کنید.
دخانچی تاکید کرد: ندای درونی خود را دنبال کنید تا در هر رشتهای که دوست دارید، موفق شوید؛ معمولی بودن راحت است و متفاوت بودن سخت است.
او درپایان عنوان کرد: یکی از ویژگیهای افراد باهوش تحمل شرایط مبهم است؛ توانایی مدیریت ابهامها یکی از ویژگیهای افراد موفق است.
لازم به یادآوری است: طرح هفت روز در بهشت به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی برای جوانان نخبه سراسرکشور در بازه سنی ۱۶ تا ۱۷ سال طراحی شده و طبق برنامهریزیهای انجام شده این جوانان در طول تابستان و در دورههای ۷ روزه به مشهد مقدس مشرف شده و در طول این مدت با معارف بنیادی ذیل کتابهای هفتگانه تالیف شده برای این رده سنی شامل خداشناسی، اسلام شناسی، معادشناسی، معرفتشناسی، انسانشناسی، راهنماشناسی و شیعهشناسی آشنا خواهند شد.
